неделя, 20 юли 2014 г.

Get the polka


Здравейте, хора! Днес споделям с вас последната ми илюстрацийка, като можете да видите linework-а, оригинала и фотошоп едитинга, с който така обожавам да се занимавам. И понякога прекалявам, знам. 

Hello, guys! Today I am sharing with you my latest illustration. I can see the linework, the original and the one after the photoshop edit, that I enjoy so much doing. 


 Тъй като нямам скенер, ми се налага да снимам рисунките си с фотоапарат, да ги обработя така че да изглеждат като сканирани, бялото да е бяло, а не сиво, а след това и много често се изкушавам да си поиграя с фотошоп текстурките.

As I can't scan my paintings, I have to take photos of them with my camera and then edit them to look like they're scanned. And after that- play a bit with the photoshop textures. Sometimes I overdo it, but oh well.



Радвам се че бяхте с мен и днес! До скоро ^^

Thanks for being with me today, see ya soon!

~Clementine



4 коментара:

  1. Прекрасна Пепеляшка е (не знам дали е тя, но със сигурност е принцеса) <3 Харесват ми чорапчетата й :)

    ОтговорИзтриване
  2. Винаги съм разглеждала постовете ти в блога и във фейсбук страницата, но никога не съм коментирала, незнайно защо. Е сега е момента да си кажа мнението. УНИКАЛНО. Ама всичко е уникално от фотографиите до картините и всички малко джунджурийки. За този пост бих казала:много сладко и креативно. Ще се радвам на още постове от теб :)

    ОтговорИзтриване