вторник, 10 март 2015 г.

Sweeten up in 3D


         Здравйте, хора! Преди да минем през Autodesk 3ds max, ще ви преведа първо през Maison Georges Larnicol, или иначе казано една от най- добрите шоколатиерни във Франция. Как точно ми е свързано това с 3Д моделирането, ще стигна и до там ей сега. 
         Това ми е може би едно от най- любимите места за даване на пари в Бордо. Освен, че е абсолютно каквото и да си купи човек от там, има вкус на рай и ангелска песен, е и изключително уютно вътре и просто асхфкйагх. Не е за всеки ден, но пък човек може да си позволи да се поглези понякога, макар и рядко. Тъй като е на самообслужване, което много ми допада, можеш в торбичка да си сложих различни нещица, който каквото си избере, и след това се претегля грамаца и voila. С удоволствие бих си докарала захарна кома.
         Та, нека продължим с Autodesk 3ds max. След като в университета ни обясниха съвсем малко за въпросната програма, и преминахме през най-най-най- основните функции, ни възложиха проект "Фантастичен остров на тематика по избор". Мдам. Едва научили как да правим геометрични форми, трябва да строим остров. Естествено, като огромен фен на сладките неща, веднага реших че моят остров ще е сътворен от такива. С минимални знания що- годе измоделирах нещо? Прилагам снимки (най- долу), дано да ви хареса.


ииии 3Д творението: 
Надявам се да ви е допаднал днешния пост, и до скоро четене!

~ClementineНяма коментари:

Публикуване на коментар